Overslaan naar content

Fietsenwinkel.nl Academy

Wil jij stage lopen bij een fietsenwinkel die allesbehalve standaard is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Welkom bij Fietsenwinkel.nl, waar we niet alleen fietsen verkopen, maar een ware fietsbeleving creëren. Stap in de wereld van fietsen, technologie en klantbeleving tijdens jouw stage bij ons!

Wij bieden jou de kans om mee te groeien in een bruisende omgeving waar innovatie en passie samenkomen. Of je nu geïnteresseerd bent in het sleutelen aan fietsen, het adviseren van klanten of het bedenken van spraakmakende marketingcampagnes, bij ons vind je de ruimte om te groeien en jouw passie te ontwikkelen.

Bij Fietsenwinkel.nl staat jou een leerzame en leuke stage te wachten waarin jij je talenten kunt ontwikkelen en jouw passie voor fietsen kunt delen. Stap op de pedalen en begin jouw avontuur bij ons!

"Ik heb erg veel geleerd en nieuwe kwaliteiten mogen ontwikkelen bij Fietsenwinkel.nl."

Ik heb stage gelopen in onze megastore.

Tijdens de stage heb ik geholpen op de werkvloer, kreeg ik ruimte voor de schoolopdrachten en hielp ik bij het proces nadat een e-bike was verkocht. Mijn teamgenoten stonden altijd voor mij klaar!

Ik heb erg veel geleerd en ik heb er zelfs een baan aan overgehouden. Kortom: Mijn stage was een groot succes!

Ruben ~ E-Bike Specialist

Onze stageplekken

Fietstechnicus (25745 - 25230 - 25231)

Stap binnen in de opwindende wereld van fietsen en techniek, waar elke draai aan de pedalen een avontuur kan zijn! Ben jij gepassioneerd over fietsen en wil je jouw technische vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan zijn wij bij Fietsenwinkel.nl op zoek naar jou!

Marketing & E-Commerce (25727 - 25633)

Stap binnen in de boeiende wereld van marketing, waar creativiteit en strategie samenkomen en innovatie voorop staat! Ben jij klaar om je onder te dompelen in een dynamische en snel veranderende omgeving waar elk idee telt? Dan zijn wij bij Fietsenwinkel.nl op zoek naar jou!

Junior Accountmanager (25877)

Stap binnen in de wereld van sales en relatiemanagement, waar elke dag een nieuwe uitdaging en kans biedt om te schitteren! Ben jij klaar om jouw commerciële talenten te laten zien en te groeien als junior accountmanager? Dan zijn wij bij Fietsenwinkel.nl op zoek naar jou!

''De ontwikkelingen in de fietswereld zijn ronduit opwindend geweest'' Als doorgewinterde fietstechnicus ben ik helemaal in mijn element als ik stagiairs begeleid en ze meeneem in de wereld van het tweewielervak. Mijn eigen avontuur begon toen ik zestien was, en bijna dertig jaar later stap ik nog elke dag vol enthousiasme de wereld van Fietsenwinkel.nl binnen.

Het gaat niet alleen om het krijgen van vieze handen, maar ook om het repareren van een fiets met een laptop in de hand. Dat is de moderne twist die het vak zo onweerstaanbaar maakt.

Koen ~ Fietstechnicus ~ Leermeester

Wat wij te bieden hebben

Uitzicht op een vaste baan

Training en cursussen op maat

Gezellige borrels en trips

Onze Locaties

Verspreid over heel Nederland, van de Belgische grens tot aan het hoge noorden.

Contact

Wij hebben winkellocaties door het hele land, ons hoofdkantoor is gevestigd in onze Megastore in Utrecht.

Fietsenwinkel.nl Ambachtsweg 2 3542 DG Utrecht

Heb je vragen over onze stageplekken of het sollicitatieproces?

Neem dan contact op met Nanieke via 06 - 43 46 35 70 of hr@fietsenwinkel.nl