Overslaan naar content

Ons verhaal

Als één van de eerste fietsenwinkels in Nederland startten wij met de webshop-verkoop van fietsen. Met de opkomst van de e-bike groeide de klantbehoefte om fietsen te testen in fysieke winkels. Dus openden we winkels door heel Nederland.

Onze winkels hebben een showroom met top adviseurs en een moderne werkplaats met uitstekende monteurs. Daarbovenop bieden wij met ons landelijke netwerk van servicepartners en eigen werkplaatsen de beste service bij hen in de buurt. 

Focus en klantbeleving staan bij Fietsenwinkel.nl op één!

Wat maakt Fietsenwinkel.nl Fietsenwinkel.nl?

Binnen Fietsenwinkel.nl hebben we drie kernwaarden: vertrouwen, eigenaarschap en samenwerken. Deze drie maken Fietsenwinkel.nl tot het bedrijf en hechte team dat wij zijn.

Onze drie kernwaarden gaan hand-in-hand met elkaar. Doordat jij eigenaarschap neemt over jouw werk en de verantwoordelijkheid neemt naar onze klanten toe, creëer je een vertrouwensband met je team, het bedrijf en onze klant. Zo is samenwerken leuk en draagt het bij aan het team, jouw succes en de tevredenheid van onze klanten.

Focus e-bikes fietsenwinkel.nl

Ons team

Wij zijn met 125 collega's in 10 winkels, onze Megastore, ons distriubutiecentrum en kantoor. 

Onze winkelteams bestaan uit verkopers, service specialisten en monteurs.

Het hart van Fietsenwinkel.nl bevindt zich centraal in het land in Utrecht. Hier is niet alleen het hoofdkantoor; ook onze bezorgers, logistieke medewerkers en klantenservice werken vanuit hier.

Samen werken we aan onze focus en klantbeleving. 

Doe jij met ons mee?

Fietsenwinkel.nl academy

Bij Fietsenwinkel.nl zijn de mensen in het bedrijf de belangrijkste assets. Het is voor ons dan ook belangrijk dat er voor iedereen binnen het bedrijf voldoende doorgroei- en leermogelijkheden zijn.

Onze teams krijgen in het eigen vakgebied trainingen, workshops en bezoeken vakbeurzen zodat zij zichzelf constant blijven ontwikkelen. Ontwikkeling betekent doorgaans groei, we bieden onze medewerkers dan ook graag de kans om door te groeien naar andere functies.

Daarnaast is Fietsenwinkel.nl erkend als leerbedrijf voor alle opleidingsniveaus en bieden we stageplaatsen aan met uitzicht op een aanstelling na de stageperiode.

Klantbeleving

Onze winkels

De winkels en Megastore van Fietsenwinkel.nl liggen verspreid over heel Nederland, van de Belgische grens tot aan het hoge noorden.

Altijd een vestiging bij jou in de buurt dus! 

Solliciteer nu!

Enthousiast over Fietsenwinkel.nl? Bekijk onze vacatures, we hopen je snel te spreken. 

Contact

Wij hebben winkellocaties door het hele land, ons hoofdkantoor is gevestigd in onze Megastore in Utrecht.

Fietsenwinkel.nl Ambachtsweg 2 3542 DG Utrecht

Heb je vragen over onze vacatures of het sollicitatieproces?

Neem dan contact op met Nanieke via 06 - 43 46 35 70 of hr@fietsenwinkel.nl