Weekendhulp Zaandam

Omschrijving

Op zoek naar een goed betaalde bijbaan in de verkoop? Ben jij beschikbaar in het weekend? Heb jij een vlotte babbel en beschik jij over een echte winnaarsmentaliteit?! Word dan weekendhulp bij Fietsenwinkel.nl!


Fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel.nl, onder het moederbedrijf International Bike Group (IBG), is dé grootste fietsen retailer van Nederland en België. De laatste jaren hebben we vele successen behaald en zijn we sterk gegroeid! Om maar meteen met de deur in huis te vallen; we zijn behoorlijk rebels op de fietsenmarkt, dus we zoeken personeel met lef! Wij geloven erin dat samen strijden voor een prachtig resultaat zijn vruchten afwerpt. Natuurlijk belonen we je rijkelijk als het goed gaat. Sterker nog, the sky is the limit!!

 

Mocht je nu denken dat een fietsenwinkel een stoffige omgeving is en niet past bij jou als moderne winkelmedewerker? Ons bedrijf is alles behalve dat! Wij zijn een online retailer met aanvullende showroomfilialen door het hele land, waarbij de nieuwste technologieën voorop staan en gewerkt wordt met interessante bonusregelingen.

 

Als weekendhulp bij Fietsenwinkel.nl ondersteun je het verkoopteam. Je zorgt voor een prettige sfeer in de winkel en voorziet onze klanten steeds van het beste advies. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een optimale presentatie van onze collectie en zorg je dat de winkel er altijd netjes uit ziet. Jij bent fanatiek om continu succesvol te zijn en je bent een perfecte aanvulling op ons verkoopteam. Je staat voor service en klantvriendelijkheid, je hebt een passie voor verkopen en je bent flexibel en representatief. 

Vereisten

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de vacature als weekendhulp bij Fietsenwinkel.nl? Kijk dan of jij perfect op ons profiel aansluit:

* Jij bent commercieel, energiek en klantgericht; 

* Jij hebt de passie en ambitie om als verkoper aan de slag te gaan, ervaring is een pre; 

* Je bent in staat op een natuurlijke manier te zorgen voor cross en upsell; 

* Jij bent in het weekend beschikbaar en verder ben je flexibel;

* Woonachtig in de omgeving van Zaandam.

 

Dit bieden wij jou:

* Een inspirerende werkomgeving bij een vernieuwende en sterk groeiende organisatie;

* Werken in een jong, dynamische en gedreven team van toptalenten met passie en ambitie;

* Een goed salaris met een aantrekkelijk bonussysteem;

* Een kans om mee te groeien met het bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd;

* Last but not least; gezellige borrels en bedrijfsuitjes!

 

Denk jij dat jij klaar bent voor deze uitdaging en wil je ons team komen versterken? Solliciteer dan direct!


Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.