Verkoper Sportfietsen Gent

Omschrijving

Heb jij een vlotte babbel, ben je klantgericht en heb je affectie met racefietsen en/of mountainbikes? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe sales medewerker!

 

Fietsenwinkel.nl 

Fietsenwinkel.nl, onder het moederbedrijf International Bike Group (IBG), is dé grootste fietsen retailer van Nederland en België. De laatste jaren hebben we vele successen behaald en zijn we sterk gegroeid! Om maar meteen met de deur in huis te vallen; we zijn behoorlijk rebels op de fietsenmarkt, dus we zoeken personeel met lef! Wij geloven erin dat samen strijden voor een prachtig resultaat zijn vruchten afwerpt. Natuurlijk belonen we je rijkelijk als het goed gaat. Sterker nog, the sky is the limit!!

 

Mocht je nu denken dat een fietsenwinkel een stoffige omgeving is en niet past bij jou als moderne sales medewerker? Ons bedrijf is alles behalve dat! Wij zijn een online retailer met aanvullende showroomfilialen door het hele land, waarbij de nieuwste technologieën voorop staan en gewerkt wordt met interessante bonusregelingen.

 

Als Verkoper Sportfietsen bij Fietsenwinkel.nl ben jij specialist op het gebied van racefietsen en moutainbikes. Je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden en je weet als geen ander hoe jij klanten het beste kunt helpen en adviseren. Met technische kennis help je klanten wegwijs in een wereld van specificaties in een breed assortiment sportfietsen. We gooien je natuurlijk niet gelijk in het diepe, je krijgt namelijk een uitgebreide product- en verkooptraining. Kortom een flexibele baan met een dynamische sfeer, waarin jij je talenten als verkoper kan laten zien en versterken!

Vereisten

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de vacature als Verkoper Sportfietsen bij Fietsenwinkel.nl? Kijk dan of jij perfect op ons profiel aansluit:

* Jij bent commercieel, energiek en klantgericht; 

* Je hebt affiniteit met sportfietsen, en bij voorkeur bezit je al over technische kennis op het gebied van racefietsen en mountainbikes;

* Je bent in staat op een natuurlijke manier te zorgen voor cross en upsell; 

* Je weet op een snelle en handige manier systemen en processen te begrijpen; 

* Je bent 32 tot 39 uur per week beschikbaar;

* Jij bent in ons hoogseizoen in elk geval een weekenddag per week beschikbaar en verder ben je flexibel inzetbaar;

* Woonachtig in de omgeving van Gent.

 

Dit bieden wij jou:

* Een inspirerende werkomgeving bij een vernieuwende en sterk groeiende organisatie;

* Werken in een jong, dynamische en gedreven team van toptalenten met passie en ambitie;

* Een goed salaris met een aantrekkelijk bonussysteem;

* Een kans om mee te groeien met het bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd;

* Last but not least; gezellige borrels en bedrijfsuitjes!

 

Denk jij dat jij klaar bent voor deze uitdaging en wil je ons team komen versterken? Solliciteer dan direct op deze sales vacature!


Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.