Studenten Bijbaan winkelmedewerker (sales) in Gent

Omschrijving

Op zoek naar een goed betaalde bijbaan in de verkoop? Ben jij beschikbaar in het weekend (in ieder geval de zaterdag)? Heb jij een vlotte babbel en beschik jij over een flinke dosis lef?! Word dan salesmedewerker bij Fietsenwinkel.nl!


Fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel.nl is hard aan het groeien en daarom zijn we op zoek naar versterking! Om maar meteen met de deur in huis te vallen; we zijn behoorlijk rebels op de fietsenmarkt en we hopen natuurlijk dat jij onze nieuwe rebel bent. Voor deze job hoef je geen specifieke kennis te hebben, wij stomen jou wel klaar, maar we willen wel mensen met lef! 

 

Scoor en win!

Als salesmedewerker bij Fietsenwinkel.nl ondersteun je het verkoopteam. Je zorgt voor een prettige sfeer in de winkel en voorziet onze klanten steeds van het beste advies. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een optimale presentatie van onze collectie en zorg je dat de winkel er altijd netjes uit ziet. Jouw plezier in je bijbaan straalt uit naar onze klanten en je bent een perfecte aanvulling op ons verkoopteam. Je staat voor service en klantvriendelijkheid, je hebt een passie voor verkopen en je bent flexibel en representatief. En natuurlijk belonen we je rijkelijk als het goed gaat. Sterker nog, the Sky is the Limit!!

 

What’s in it for you?!

* Je komt te werken binnen een jong, fris team bij een sterk groeiend bedrijf;

* Je krijgt een goed salaris met interessante bonusstructuur;

* Je krijgt de kans om on the job kennis en ervaring op te doen;

* Leuke activiteiten naast het werk! Diverse borrels, karten, laser gamen, enz.;

* Je komt te werken met gezellige collega’s! 

Vereisten

Hebben we een match?

* Je hebt een commerciële instelling;

* Je bent in staat op een natuurlijke manier te zorgen voor cross en upsell;

* Je bent zeer flexibel en representatief;

* Je hebt een winnaarsmentaliteit;

 

Spreekt deze functie je aan en wil je ons team versterken? Solliciteer dan direct en Join the Ride!


Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.