Stage Marketing & E-Commerce

Omschrijving


Zoek jij per september 2019 een veelzijdige marketing stage waarin jij écht een verschil kan maken? 

In ons team ontwikkel jij je op verschillende aspecten van marketing, zodat je een stevige bak aan ervaring op kan doen. 

Interesse? Reageer direct! 


Wat ga je doen? 

Dat bepaal je helemaal zelf! 

Je leert bijvoorbeeld hoe je klantgedrag kunt analyseren en voorspellen en welke elementen op landingspagina's zorgen voor de hoogste conversie. 

Vereisten

Wat ga je precies doen? 

✔ CRO: samen met je collega’s zet je A/B-testen op: je gaat op zoek naar knelpunten en kansen, stelt verbetervoorstellen op en analyseert de resultaten.

✔ SEO: je denkt mee over en implementeert de SEO strategie: waar kunnen we mee scoren?

✔ Website management: je beheert en optimaliseert de website. Denk bijvoorbeeld aan: navigatie, filters, cross-sell, design en productpresentatie.

✔ Marketing & Content: je ondersteunt de E-commerce Specialisten bij uiteenlopende werkzaamheden zoals het schrijven van blogs, het analyseren van de campagneperformance en het uitrollen van commerciële initiatieven.

✔ Productcatalogus: je bent medeverantwoordelijk voor het beheren van de productcatalogus (denk aan creatie, optimalisatie, tekst en beeld).

Je eigen opdracht: in overleg vormen we jouw eigen stage-opdracht.


Over Fietsenwinkel.nl | Hellorider 

We zijn niet gemaakt om stil te zitten... Afgelopen jaren is onze organisatie gegroeid tot de grootste omnichannel fietsenspecialist van Nederland, België en Denemarken. Wat ons uniek maakt, is de volledige integratie van e-commerce en experience centers met een fietsservicepunt. Het uitgangspunt van onze scale-up organisatie is om te blijven groeien en iedereen op de fiets te krijgen. We zijn op zoek naar een nieuwsgierige en enthousiaste collega die graag meewerkt aan het gezamenlijk succes en energie krijgt van een snelle organisatiecultuur. 


Hoe ziet jouw team eruit? 

Je krijgt 15 gedreven en enthousiaste collega's in je directe team. De sfeer is informeel en relaxed, we helpen elkaar altijd en streven naar hoe het nog beter kan! De hele organisatie bestaat uit 450 internationale collega's. 


Dit bieden wij jou:

✔ Stagevergoeding van 350,- per maand o.b.v. fulltime dienstverband

✔ Een kans om je verder te ontwikkelen als marketing medewerker binnen ons ambitieus team van een   internationaal groeiend omnichannel

✔ Deelname aan onze Hellorider University gericht op diverse marketing ondewerpen als Google Ads, SEO, Lean Analytics

✔ Naast teamuitjes, hebben wij onze eigen borrelcommissie die voor leuke activiteiten zorgt zoals movie nigths, zomerfeest etc. 


Wie ben jij? 

✔ Een HBO student richting Creatieve Business, Communicatie, Commerciële Economie of affiniteit met het bovenstaande

✔ Beschikbaar vanaf augustus/september 2019 voor minimaal 15 weken

✔ Je hebt brede interesse in het vak marketing en je bent leergierig & ambitieus om te onderzoeken waar jouw interesses liggen


Ja, ik wil stage lopen bij Fietsenwinkel.nl! 

Solliciteer via de link vóór 31 juli 2019. Worden wij enthousiast van jouw sollicitatie? Dan neemt Linda, jouw toekomstige stagebegeleider dezelfde week nog contact met jou op voor een gesprek bij ons op kantoor.


Nog vragen? Bel gerust naar 020-3039646 met Sabine van de HR afdeling