Sales Advisor Heerhugowaard

Omschrijving

Wil je graag werken in een retail omgeving waarin de klant voorop staat? Wil je deel uitmaken van een team waar gezamenlijk naar de beste resultaten gestreefd wordt? Dan past onze nieuwe vacature als Sales Advisor wellicht bij jou!Als Sales Advisor ga jij in onze vernieuwde winkels bij Fietsenwinkel.nl aan de slag in een klantgerichte omgeving. Je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden en je weet als geen ander hoe jij klanten het beste kunt adviseren.

Dit doe je door:

✔ Natuurlijk het verkopen van fietsen & e-bikes

✔ Te achterhalen wat de wensen van de klant zijn en jouw advies hier perfect op aan te laten sluiten

✔ Het verlenen van uitstekende service aan onze klanten 


Over Fietsenwinkel.nl

Mocht je nu denken dat een fietsenwinkel een stoffige omgeving is en niet past bij jou als moderne sales advisor? Ons bedrijf is alles behalve dat! Wij zijn een online retailer met aanvullende showroomfilialen door het hele land, waarbij de nieuwste technologieën voorop staan. Bij ons krijg je de kans om mee te groeien met het bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd wordt.

 

We gooien je natuurlijk niet gelijk in het diepe, je krijgt namelijk een uitgebreide product- en verkooptraining. Hierdoor weet je gelijk wat er van je verwacht wordt en hoe je klanten het beste kunt adviseren.


Dit bieden wij jou:

✔ Een startsalaris van €1965 bruto per maand / €11,34 bruto per uur voor medewerkers vanaf 22 jaar o.b.v. 40 uur per week.

✔ Een bonus die jij met je team opbouwt per filiaal

✔ Aantrekkelijke korting op een fiets of een fietsabonnement per maand

✔ Reiskostenvergoeding vanaf 10 km t/m 30 km van €0,19 cent per kilometer.

✔ Deelname aan pensioenregeling

✔ Last but not least; gezellige borrels en bedrijfsuitjes!

Vereisten

Dit ben jij:

✔ Je hebt een commerciële drive, maar stelt de wensen van de klant altijd voorop Affiniteit met fietsen is niet noodzakelijk, affiniteit met verkopen wel

✔ Je weet op een snelle en handige manier systemen en processen te begrijpen

✔ Je bent 16 tot 24 uur per week beschikbaar

✔ Jij bent iedere zaterdag en het liefst ook op zondag beschikbaar. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar doordeweeks.


Denk jij dat jij klaar bent voor deze uitdaging en wil je ons team komen versterken? Solliciteer dan direct als sales advisor!

 

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.