Regiomanager West-Nederland

Omschrijving

Ben jij een echte leader en ben jij er voor gemaakt om teams te inspireren? Kun jij op een coachende manier leiding geven aan jong gedreven winkelmanagers? Ben jij commercieel, gedreven en bovendien zeer flexibel? Contact ons dan meteen!


Fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel.nl, onder het moederbedrijf International Bike Group (IBG), is dé grootste fietsen retailer van Nederland, België en Scandinavië. Wij zijn een jong bedrijf met een internationale geest dat het afgelopen jaar een enorme groei heeft meegemaakt. Om maar meteen met de deur in huis te vallen; we zijn behoorlijk rebels op de fietsenmarkt, dus we zoeken personeel met lef! Wij geloven erin dat samen strijden voor een prachtig resultaat zijn vruchten afwerpt.


Mocht je nu denken dat een fietsenwinkel een stoffige omgeving is en niet past bij jou als moderne regiomanager? Ons bedrijf is alles behalve dat! Wij zijn een online retailer met aanvullende showroomfilialen door het hele land, waarbij de nieuwste technologieën voorop staan en gewerkt wordt met interessante bonusregelingen.

 

Binnen onze organisatie hebben wij in Nederland op dit moment 33 filialen, het winkelpersoneel wordt aangestuurd door de regiomanagers en die rapporteren vervolgens aan de Retailmanager. Wij zullen volgend seizoen weer gaan uitbreiden met onze filialen en zijn daarom op zoek naar een enthousiaste regiomanager voor de regio West Nederland. Als regiomanager zal je verantwoordelijk zijn voor het bereiken van een optimaal commercieel resultaat voor de filialen in jouw regio. Jij zal jouw teams gaan aansturen en coachen en zal bijdragen aan de optimale uitvoering van het operationeel beleid. Je bent een echte people manager, klantgericht, toont initiatief en bent commercieel ingesteld. Daarnaast zorg je voor een goede verslaglegging van al je bezoeken aan je desbetreffende winkels met een actielijst en coördineert voor een goede afwikkeling van de acties die voortkomen uit de winkelbezoeken. Het is een rol waar zelfstandigheid, creativiteit en verantwoordelijk van groot belang is, de perfecte vervolgstap in je carrière.

Vereisten

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de vacature regiomanager West Nederland? Kijk dan of jij perfect op ons profiel aansluit:

* Jij hebt HBO+ werk- en denkniveau;

* Je hebt een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring in de retail is een sterke pre;

* Sterke communicatieve vaardigheden;

* Je bent proactief, ondernemend, resultaatgericht en hebt commercieel inzicht;

* Je kunt plannen vertalen in concrete acties;

* Je bent woonachting in de omgeving van Den Haag.

 

Dit bieden wij jou:

* Een inspirerende werkomgeving bij een vernieuwende en sterk groeiende organisatie;

* Werken met een jonge, dynamische, gedreven teams van toptalenten met passie en ambitie;

* Een job met veel vrijheid en daarnaast veel verantwoordelijkheid;

* Een goed salaris met een aantrekkelijk bonussysteem;

* Een kans om mee te groeien met het bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd;

* Last but not least; gezellige borrels en bedrijfsuitjes!

 

Denk jij dat jij klaar bent voor deze uitdaging en voldoe je aan de genoemde voorwaarden? Solliciteer dan direct!


Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.