Logistiek medewerker (V12 /Heftruck)

Omschrijving

Vind jij het leuk om bij de grootste fietsenketen van Nederland te werken in een jong & dynamisch team? Wil je werken in een gezellig team waar zowel hard gewerkt als hard gelachen wordt? Bij Fietsenwinkel.nl zoeken we per direct flexibele & enthousiaste logistiek medewerkers voor in ons distributiecentrum in Amsterdam!

 

Als logistiek medewerker ga jij… 

alle logistieke afdelingen ondersteunen door het uitvoeren van voorbereidend werk. Je bent de drijvende kracht in het in het distributiecentrum, waar je o.a. verantwoordelijk bent voor het ontvangen, opslaan en verzenden van fietsen en accessoires. Hier behoren weer deeltaken toe, zoals het inboeken van fietsen in het systeem en het voorbereiden van fietsen voor af montage. Ook het in goede banen leiden van de distributie door processen goed op elkaar afstemmen behoort tot jouw taken. Je verzet graag veel werk en je denkt elke dag dat het nóg beter kan.

Vereisten

Wie ben jij? 

* Je bent (fiets-)technisch aangelegd;

*Je hebt een V12 of Heftruck certificaat

* Je bent graag fysiek bezig! 

* Minimaal MBO denkniveau;

* Je kunt uitstekend zelfstandig werken en organiseren;

* Je bent stressbestendig en in staat lichamelijk zwaar werk te leveren;

* Je kent logistieke processen of heeft hier al enige ervaring in.

 

Wat wij jou bieden

* Een inspirerende werkomgeving bij een vernieuwende en sterk groeiende organisatie;

* Een marktconform salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding vanaf 10 km tot 30 km; 

* Volop doorgroeimogelijkheden;

* Levendige werkomgeving waar je na je dienst nog een potje kunt tafeltennissen, poolen of tafelvoetballen;

 

Wie zijn wij?

International Bike Group (IBG) is een snel groeiende Europese speler in de fietsenindustrie met het hoofdkantoor in Amsterdam. IBG is actief in online retail van fietsen en fiets gerelateerde producten. De online verkoop wordt ondersteunt door een aantal fysieke winkels en servicepunten. In Nederland is IBG marktleider met Fietsenwinkel.nl. IBG is ook actief in België en Scandinavië.

 

Kom jij ons team versterken? Reageer dan direct!


Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.