Overslaan naar content

Junior Supply Chain planner

Utrecht, Utrecht€ 2.300 - € 2.755 per maandSupply Chain

Functieomschrijving

Ben jij planmatig en georganiseerd? Schakel jij graag met veel verschillende partijen en wil je net dat extra stapje zetten voor onze klanten? Heb jij net je opleiding afgerond en ben je op zoek naar je eerste baan? Dan is Junior Supply chain planner bij Fietsenwinkel.nl wat voor jou!


Als Junior Supply chain planner beheers je het volledige inkoopproces voor alle directe goederen (e-bikes, accessoires & onderdelen). Jij zorgt ervoor dat goederen tijdig worden besteld en vanuit onze vele leveranciers op het juiste moment op de juiste plek komen. Je kijkt daarbij voortdurend kritisch naar onze inkoopprocessen en voert waar mogelijk verbeteringen door. Je bent het aanspreekpunt voor onze winkels en klantenservice bij vragen over de levertijden en de beschikbaarheid van e-bikes.


Daarnaast beheer je dashboards voor het monitoren van doorlooptijden en voorraadniveaus, je beheert accurate levertijden bij onze leveranciers, je zorgt voor proactieve klantcommunicatie over de leverstatus, je creëert productieplanningen voor het distributiecentrum en je zorgt voor het matchen van de binnenkomende goederen met de inkoopfacturen. Een functie met ontzettend veel variatie dus!

Je wordt onderdeel van een divers Fulfilment team. Met jouw gestructureerde en nauwkeurige karakter houd jij alles goed in de gaten en kom jij met de beste verbeterplannen voor onze processen. We zoeken een ambitieuze collega die leergierig is en graag stappen wilt zetten in zijn/haar carrière.


Ons aanbod
✔ Een uitdagende baan in een groeiende organisatie;

✔ Een salaris tussen €2.300 - €2.755 bruto per maand (40 uur) o.b.v. kennis en ervaring;

✔ Goede personeelskorting op de E-bikes;

✔ Laptop van de zaak

✔ Informele werksfeer met een gezellig team en genoeg ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling;

✔ Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;

✔ Overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en ongevallenverzekering

Vereisten

Wat zoeken wij?

✔ Je hebt HBO denk- en werkniveau in de richting van Supply Chain of Logistiek

✔ Je bent nauwkeurig en gestructureerd

✔ Je hebt aanleg voor het verbeteren van processen

✔ Je wilt werken in een groeiende omgeving met veel autonomie

✔ Je bent één dag in het weekend beschikbaarOver Fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel.nl is een van de grootste landelijke e-bike retailers van Nederland. Naast 9 winkels en een Megastore van 5500m2 in Utrecht is Fietsenwinkel.nl ook een ijzersterk e-commerce platform. Mensen kiezen steeds vaker de e-bike als vervoersmiddel. Zo zijn er het afgelopen jaar 15% meer elektrische fietsen verkocht dan het jaar daarvoor en naar verwachting blijft dit groeien.

Die groei is ook terug te zien bij Fietsenwinkel.nl en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die graag mee willen werken aan de ambitie om de grootste e-bike winkel van Nederland te worden!


Word jij hier enthousiast van en zie jij jezelf al aan de slag gaan als Junior Supply Chain Planner bij Fietsenwinkel.nl? Solliciteer dan direct of neem contact op met Nanieke Kulik (HR) via 06- 43 46 35 70 of hr@fietsenwinkel.nl.

of

Sollicitatieproces

Telefonische intake

1e gesprek op locatie of online

2e gesprek op locatie

Ons aanbod aan jou!

Contact

Wij hebben winkellocaties door het hele land, ons hoofdkantoor is gevestigd in onze Megastore in Utrecht.

Fietsenwinkel.nl Ambachtsweg 2 3542 DG Utrecht

Heb je vragen over onze vacatures of het sollicitatieproces?

Neem dan contact op met Nanieke via 06 - 43 46 35 70 of hr@fietsenwinkel.nl