Fietstechnicus

Omschrijving

Ben jij technisch aangelegd en houd jij van sleutelen? Wil je werken in een gezellig team waar zowel hard gewerkt als hard gelachen wordt? Reageer dan nu op de vacature fietsenmaker bij Fietsenwinkel.nl!

 

Als fietstechnicus ga jij…

stadsfietsen, transportfietsen, kinderfietsen, mountainbikes in elkaar zetten. Je checkt of er beschadigingen, productiefouten of fouten in de orderpicking zijn en die registreer je in ons systeem. Verder zorg jij er samen met jouw team voor dat de werkplek veilig en schoon is, volg je procedures en probeer je zo veel mogelijk fietsen op de juiste wijze in de gepaste tijdsorde af te monteren! En gaat dit je goed af? Dan leiden wij je op tot E-bike monteur waarmee je de kennis en ervaring opdoet om complexe E-bike reparaties en onderhoud te verrichten.

Vereisten

·       Minimaal MBO denk- en werkniveau

·       Affiniteit met techniek en meerdere jaren ervaring in de branche;

·       Werkervaring als fietstechnicus (diploma’s zijn een pré);

·       Je kan zelfstandig werken;


Wat krijg je van ons

·       Beloning conform CAO;

·       Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO;

·       Training- en ontwikkelingsmogelijkheden;

·       Een informele werkomgeving binnen een jong en groeiend bedrijf;

·       Een enthousiast team met leuke collega's die ook in zijn voor een potje pingpong.

 

Join the ride!

We zijn niet gemaakt om stil te zitten... Afgelopen jaren is onze organisatie gegroeid tot de grootste omnichannel fietsenspecialist van Nederland, België en Denemarken. Wat ons uniek maakt is de volledige integratie van e-commerce en experience centers met een fietsservicepunt. Het uitgangspunt van onze scale-up organisatie is om te blijven groeien en iedereen op de fiets te krijgen. We zijn op zoek naar een nieuwe servicegerichte collega die graag meewerkt aan het gezamenlijk succes en energie krijgt van een snelle organisatiecultuur. 

 

Ben je na het lezen van de vacature fietsenmaker enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.