Fietstechnicus

Omschrijving

Ben jij technisch aangelegd en houd jij van sleutelen? Wil je werken in een gezellig team waar zowel hard gewerkt als hard gelachen wordt? Reageer dan nu op de vacature fietsenmaker bij Fietsenwinkel.nl!


Als fietstechnicus ga jij…

stadsfietsen, transportfietsen, kinderfietsen en mountainbikes in elkaar zetten. Je checkt of er beschadigingen, productiefouten of fouten in de orderpicking zijn en die registreer je in ons systeem. Verder zorg jij er samen met jouw team voor dat de werkplek veilig en schoon is, volg je procedures en probeer je zo veel mogelijk fietsen op de juiste wijze in de gepaste tijdsorde af te monteren! En gaat dit je goed af? Dan leiden wij je op tot E-bike monteur waarmee je de kennis en ervaring opdoet om complexe E-bike reparaties en onderhoud te verrichten.


Wat ga je doen?

✔ Je monteert verschillende soorten fietsen af en maakt deze rijklaar, van stadsfiets tot e-bike 

✔ Je registreert eventuele beschadigingen of productiefouten in het systeem

✔ Je werkt volgens de vastgestelde procedure en zorgt ervoor dat je werkplek altijd veilig en schoon isWat bieden wij?

✔ Een startsalaris van €1.998 bruto per maand / € 12,13 bruto per uur voor medewerkers vanaf 22 jaar o.b.v. 38 uur per week

✔ Reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer bij een afstand vanaf 10 km t/m 30 km enkele reis

✔ Training- en ontwikkelingsmogelijkheden

✔ Een goede pensioenregeling 

✔ Een informele en open werkcultuur in een jong en innovatief bedrijf

✔ Een enthousiast team met leuke collega's die ook in zijn voor een potje pingpong


Vereisten

Wie ben jij? 

✔ Minimaal MBO werk- en denkniveau

✔ Werkervaring als fietstechnicus (diploma's zijn een pré)

✔ Je kan zeer nauwkeurig en zelfstandig werken

✔ Je bent minimaal 32 uur tot maximaal 38 uur per week beschikbaar

✔ Je bent flexibel in jouw beschikbaarheid, de werktijden zijn in overleg tussen 07.00 uur en 22.00 uur van maandag t/m zaterdag 


Over Fietsenwinkel.nl

We zijn niet gemaakt om stil te zitten... Afgelopen jaren is onze organisatie gegroeid tot de grootste omnichannel fietsenspecialist van Nederland, België en Denemarken. Wat ons uniek maakt is de volledige integratie van e-commerce en experience centers met een fietsservicepunt. Het uitgangspunt van onze scale-up organisatie is om te blijven groeien en iedereen op de fiets te krijgen. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die graag meewerkt aan het gezamenlijk succes en energie krijgt van een snelle organisatiecultuur. 

 

Ben je na het lezen van de vacature fietstechnicus enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.