Fietsmonteur

Omschrijving

Ben jij technisch aangelegd en houd jij van sleutelen? Wil je werken in een gezellig team waar zowel hard gewerkt als hard gelachen wordt? Dan zoeken wij jou als fietsmonteur bij Fietsenwinkel.nl!

 

Als fietstechnicus ga jij…

stadsfietsen, transportfietsen, kinderfietsen en mountainbikes in elkaar zetten. Je checkt of er beschadigingen, productiefouten of fouten in de orderpicking zijn en die registreer je in ons systeem. Verder zorg jij er samen met jouw team voor dat de werkplek veilig en schoon is, volg je procedures en probeer je zo veel mogelijk fietsen op de juiste wijzen in de gepaste tijdsorde af te monteren! En gaat dit je goed af? Dan leiden wij je op tot E-bike monteur waarmee je de kennis en ervaring opdoet om complexe E-bike reparaties en onderhoud te verrichten.

Vereisten

·       Minimaal MBO denk- en werkniveau

·       Affiniteit met techniek en meerdere jaren ervaring in de branche;

·       Werkervaring als fietstechnicus (diploma’s zijn een pré);

·       Je kan zelfstandig werken in een multiculturele omgeving;

·       Het aanvragen van een VOG is onderdeel van het sollicitatieproces. 

 

 

Wat krijg je van ons

·       Beloning conform CAO;

·       Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO;

·       Training- en ontwikkelingsmogelijkheden;

·       Een informele werkomgeving binnen een jong en groeiend bedrijf;

·       Een gevarieerd en enthousiast team.

 

Join the ride!

We zijn een grote speler op de fietsenmarkt en doen het nèt even anders dan de concurrent. We zoeken constant naar nieuwe kansen en mogelijkheden op de markt om onszelf te ontwikkelen en te innoveren. We zijn van een kleine rebelse startup uitgegroeid tot dé fietsspecialist van Nederland en onze dromen zijn nog veel groter. Binnen onze organisatie draait het om teamwork, ondernemerschap en resultaatgerichtheid. Werken bij de fietsenwinkel.nl is niet zomaar een baan, maar een ervaring die je niet wil missen! 

 

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.