Deeltijds verkoper (Sint-Niklaas)

Omschrijving

Heb jij een vlotte babbel, ben je competitief ingesteld en heb je een echte winnaarsmentaliteit? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe sales medewerker! Contact ons dan meteen!

 

Fietsenwinkel.nl 

Fietsenwinkel.nl, onder het moederbedrijf International Bike Group (IBG), is dé grootste fietsen retailer van Nederland en België. De laatste jaren hebben we vele successen behaald en zijn we sterk gegroeid! Om maar meteen met de deur in huis te vallen; we zijn behoorlijk rebels op de fietsenmarkt, dus we zoeken personeel met lef! Wij geloven erin dat samen strijden voor een prachtig resultaat zijn vruchten afwerpt. Natuurlijk belonen we je rijkelijk als het goed gaat. Sterker nog, the sky is the limit!!

 

Mocht je nu denken dat een fietsenwinkel een stoffige omgeving is en niet past bij jou als moderne sales medewerker? Ons bedrijf is alles behalve dat! Wij zijn een online retailer met aanvullende showroomfilialen door het hele land, waarbij de nieuwste technologieën voorop staan en gewerkt wordt met interessante bonusregelingen.

 

Als sales medewerker bij Fietsenwinkel.nl ben jij hét baasje van het filiaal. Je werkt graag in competitie verband en bent een echte winnaar. Je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden en je weet als geen ander hoe jij klanten het beste kunt helpen en adviseren. Als sales-topper ben jij fanatiek om continu succesvol te zijn en bent pas tevreden als de klant met een glimlach de winkel verlaat. We gooien je natuurlijk niet gelijk in het diepe, je krijgt namelijk een uitgebreide product- en verkooptraining. Hierdoor weet je gelijk wat je taken zijn en hoe je die uit kunt voeren. Kortom een flexibele baan met een dynamische sfeer, waarin jij je talenten als verkoper kan laten zien en versterken!

Vereisten

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de vacature als sales medewerker bij Fietsenwinkel.nl? Kijk dan of jij perfect op ons profiel aansluit:

* Jij beschikt minimaal over een middelbaar onderwijs diploma;

* Jij bent commercieel, energiek en klantgericht; 

* Jij hebt de passie en ambitie om als verkoper aan de slag te gaan, ervaring is een pre; 

* Je bent in staat op een natuurlijke manier te zorgen voor cross en upsell; 

* Je weet op een snelle en handige manier systemen en processen te begrijpen;

* Je bent 16 tot 32 uur per week beschikbaar; 

* Jij bent in ons hoogseizoen (mei-september) in elk geval een weekenddag per week beschikbaar en verder ben je flexibel inzetbaar;

 

Dit bieden wij jou:

* Een inspirerende werkomgeving bij een vernieuwende en sterk groeiende organisatie;

* Werken in een jong, dynamische en gedreven team van toptalenten met passie en ambitie;

* Een goed salaris met een aantrekkelijk bonussysteem;

* Een kans om mee te groeien met het bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd;

* Last but not least; gezellige borrels en bedrijfsuitjes!

 

Denk jij dat jij klaar bent voor deze uitdaging en wil je ons team komen versterken? Solliciteer dan direct!

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.