Customer sales medewerker (Vlaams) - fulltime en parttime

Omschrijving

Ben je een vlotte prater, klantgericht en heb je een winnaarsmentaliteit? Wil jij een baan waarin jij je volop kan ontwikkelen tot een echte sales professional?  Reageer dan nu op deze vacature voor ons hoofdkantoor in Amsterdam!

 

In deze warme sales functie adviseer je potentiële klanten die interesse hebben in het product (geen koude acquisitie). Aan jou de taak om de klanten telefonisch te begeleiden bij de aanschaf van een nieuwe fiets. Daarbij weet je ze met jouw enthousiasme te overtuigen van het beste product! 

 

Heb je geen ervaring in de sales maar wel de motivatie en het enthousiasme om te leren? Bij Fietsenwinkel.nl staat jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. Onze coaches verzorgen wekelijks 1-op-1 coaching en trainingen, zoals product trainingen, gesprekstechnieken en persoonlijke ontwikkelingsgesprekken. Jij kan jezelf binnen de kortste keren een echte sales professional noemen!

Vereisten

Wat wij bieden

✔ Een informele werksfeer in een internationaal groeiende organisatie

✔ Werken in een jong en gedreven team van talenten met ambitie

✔ Een goed salaris en een aantrekkelijk bonussysteem

✔ Een kans om je persoonlijk te ontwikkelen en ruimte om te groeien

✔ Gezellige borrels en bedrijfsfeesten

 

Jouw profiel

✔ Jij hebt minimaal TSO/KSO werk- en denkniveau

✔ Jij bent commercieel, energiek en klantgericht

✔ Jij bent tussen de 24 en 40 uur per week beschikbaar

✔ Jij bent in ieder geval twee avonden in de week en twee weekenden in de maand beschikbaar

✔ Woonachtig in de omgeving van Amsterdam of bereid om hierheen te verhuizen

✔ Verkoopervaring en affiniteit met fietsen is een pré

✔ Vloeiende beheersing van het Vlaams - Nederlands in woord en geschrift. Beheersing van de Franse en Engelse taal is een pré

 

Join the ride!

Onze missie: ieder individu inspireren op de fiets te stappen voor een fitte en schone wereld! De ervaring en de beleving van onze fietsers staan centraal. Fietsenwinkel.nl | Hellorider combineert het voordeel van een webshop met de service van een speciaalzaak. We hebben de afgelopen jaren veel succes en groei gekend. Momenteel zijn we de leidende omni-channel fietsenspecialist in Nederland, België en Denemarken.

 

Enthousiast en klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer direct door je CV en motivatie te sturen!

 

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.