Bijbaan fietsen testen

Omschrijving

Ben je sportief, nauwkeurig en wil je graag fietsend je geld verdienen? 

Wil je werken in een gezellig team waar zowel hard gewerkt als hard gelachen wordt?  Dan zoeken wij jou als Fiets-tester bij fietsenwinkel.nl!

 

Dit bieden wij jou: 
* Een super leuke bijbaan als Fiets-tester;
* Een goed salaris van € 9,82 bruto per uur voor medewerkers vanaf 22 jaar;
* Last but not least; gezellige borrels en bedrijfsuitjes! 

 

Omschrijving:
Mocht je nu denken dat een fietsenwinkel een stoffige omgeving is en niet past bij jou als hippe student. Ons bedrijf is alles behalve dat! 
* Wij zijn een online retailer met aanvullende showroomfilialen door het hele land;
* Waarbij de nieuwste technologieën voorop staan;
* Je bent verantwoordelijk voor het testen van onze fietsen en e-bikes en je controleert de fietsen op eventuele problemen;
* Als echte topper voer je deze werkzaamheden allemaal zorgvuldig en nauwkeurig uit;

Vereisten

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature bij Fietsenwinkel.nl? Kijk dan of jij perfect op ons profiel aansluit:

* Je bent sportief;
* Je houdt van fietsen
* Je werkt nauwkeurig; 
* Je bent de komende 6 maanden minimaal 10 uur per week beschikbaar, de werktijden zijn in overleg tussen 08.00 – 17.00 uur van maandag t/m vrijdag (het is ook mogelijk alleen in de ochtend of alleen in de middag te werken)

 

Denk jij dat jij klaar bent fietsend je geld te verdienen en wil je ons team komen versterken? Solliciteer dan direct op deze vacature!
 

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.