Backoffice Medewerker Retail (Fulltime)

Omschrijving

Heb je ervaring als administratief  medewerker of als klantenservice medewerker in een retail omgeving? En ben je klaar voor een uitdagende fulltime job? Wij zijn opzoek naar een enthousiaste backoffice medewerker die goed kan multitasken! Kom jij ons Retail Operations Team versterken?

 

Fietsenwinkel.nl

In korte tijd heeft Fietsenwinkel.nl zich ontwikkeld tot een sterk merk met ruim 40 verkooppunten in Nederland en België. Met veel passie en enthousiasme adviseren de medewerkers in de winkels onze klanten bij hun nieuwe aankoop. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam-Sloterdijk ondersteund het Retail Operations Team hen op verschillende vlakken om zo de beste service te verlenen.

 

Geen dag is hetzelfde in deze functie!

Als backoffice medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor alle winkels in NL en BE. Je bent een spin in het web tussen het hoofdkantoor en de winkels en daarnaast ondersteun je de junior en senior regiomanagers met al hun vragen. Je biedt ondersteuning op administratieve vlak bij o.a. crediteuren en retourstromen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor onze volledige RDW administratie van de speed pedelecs. Dit houdt in dat je alle fietsen die met kenteken geregistreerd staan overschrijft en je beheert de administratie van zo’n 350 voertuigen.

 

Als backoffice medewerker verbind je alle lijntjes met elkaar. Door jouw Excel skills kun je alles accuraat en vaardig bijhouden. Jij behoudt het overzicht waardoor alle fietsen op het juiste moment en op de juiste locatie aankomen. Kortom, je ben een echte multitasker.

Vereisten

Functie eisen:

·       MBO+/HBO denkniveau;

·       Beschikbaar voor 40 uur per week;

·       Beschikbaar op zaterdag  is een pré;

·       Goede beheersing van Outlook, Excel, Word etc.;

·       Ervaring met administratieve werkzaamheden;

·       Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;

·       Secuur en cijfermatig sterk.

 

Wij bieden:

·       Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een innovatief en snelgroeiend bedrijf;

·       Mooie werkervaring om aan jouw CV toe te voegen;

·       Een goede informele werksfeer in een jong en ambitieus bedrijf;

·       Diverse borrels en leuke activiteiten.

 

Denk jij dat jij klaar bent voor deze uitdaging en wil je ons team komen versterken? Solliciteer dan direct op deze vacature!


Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.